ASAYİŞ
Yayınlanma : 23 Eylül 2025 18:36

Şehit Polis Şeyda Yılmaz, şehadetinin 1. yılında anıldı

Şehit Polis Şeyda Yılmaz, şehadetinin 1. yılında anıldı
Ümraniye'de görev yaptığı sırada şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehadetinin 1. yılında, ailesi, meslektaşları ve yetkililerin katılımıyla anma töreni düzenlendi.
Şehit Polis Şeyda Yılmaz, şehadetinin 1. yılında anıldı

Geçtiğimiz yıl motosiklet hırsızlığı şüphelisini yakalamaya çalışırken şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehadeti, birinci yılında anıldı.

sempati mobilya

ÜMRANİYE'DE ŞEHİT OLDU

Olay, 22 Eylül 2022 gecesi Ümraniye ilçesinde meydana geldi. Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekipleri, firarda olan motosiklet hırsızlığı zanlısı Yunus Emre Geçti'yi yakalamaya çalışırken arbede yaşandı. Yaşanan arbede sırasında zanlının ateş açması sonucu 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz ağır yaralandı ve şehit oldu.

ŞEHİT AİLELERİ VE MESLEKTAŞLARI KATILDI

Şehit Yılmaz'ın şehadetinin birinci yılında, Polis Şehitliği'nde düzenlenen anma törenine; annesi, babası, Ümraniye Belediye Başkanı Adem Uzun, İl Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci ve Şeyda Yılmaz'ın meslektaşları katıldı. Katılımcılar, şehidin mezarına karanfil bırakarak Kur'an-ı Kerim tilavetiyle dua etti.