Şehit Mithat Çolak'ın sene-i devriyesinde duygusal ziyaret

Bilecik’te şehit Mithat Çolak’ın sene-i devriyesi dolayısıyla ailesine yapılan ziyaret, duygusal anlara sahne oldu.
Bilecik’te, Mühimmat Binbaşı Şehit Mithat Çolak’ın sene-i devriyesi dolayısıyla ailesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.
AİLEYE DESTEK MESAJLARI İLETİLDİ
Mart ayında sene-i devriyesi bulunan şehidin annesi Ayşe Çolak, Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdülkadir Taşletimur ve Şehit-Gazi Birimi personeli Özge Nur Özün tarafından ziyaret edildi. Ziyaret esnasında şehit ailesiyle yakından ilgilenildi ve samimi sohbetler yapıldı.
DEVLETİMİZ HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDA
Gerçekleştirilen ziyarette, şehidin aziz hatırası bir kez daha yad edilerek, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğu vurgulandı. Ziyaret sırasında, aileye destek mesajları iletilirken, şehit yakınlarının her zaman yalnız olmadığı ifade edildi. Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, "Aziz şehidimizi rahmet ve minnetle anıyor, değerli ailesine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz" dedi.
- 07:39Hollanda, İsrail büyükelçisini acilen çağırdı: Aktivistlere kötü muamele kabul edilemez!
- 07:2910 yıl sonra cinayet itirafı: Ayşen’in gömüldüğü yerde arama çalışmaları devam ediyor
- 07:18Umman Körfezi'nde tansiyon yükseldi: İran gemisine Amerikan baskını!
- 07:09Nazan Öncel'den Sezen Aksu hakkında dikkat çeken açıklamalar
- 06:59Türkiye'den iki şehir, dünya devleri arasına girdi: İşte en çok turist çeken kentler





