Bilecik’te, Mühimmat Binbaşı Şehit Mithat Çolak’ın sene-i devriyesi dolayısıyla ailesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.
AİLEYE DESTEK MESAJLARI İLETİLDİ
Mart ayında sene-i devriyesi bulunan şehidin annesi Ayşe Çolak, Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdülkadir Taşletimur ve Şehit-Gazi Birimi personeli Özge Nur Özün tarafından ziyaret edildi. Ziyaret esnasında şehit ailesiyle yakından ilgilenildi ve samimi sohbetler yapıldı.
DEVLETİMİZ HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDA
Gerçekleştirilen ziyarette, şehidin aziz hatırası bir kez daha yad edilerek, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğu vurgulandı. Ziyaret sırasında, aileye destek mesajları iletilirken, şehit yakınlarının her zaman yalnız olmadığı ifade edildi. Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, "Aziz şehidimizi rahmet ve minnetle anıyor, değerli ailesine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz" dedi.








