• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
YAŞAM
Yayınlanma : 10 Ağustos 2026 15:53

Şehit Ege Süleyman Görece, anma programıyla yad edildi

Şehit Ege Süleyman Görece, anma programıyla yad edildi
Şehit Ege Süleyman Görece, şehadetinin üçüncü yılında Manisa'da düzenlenen dualarla anıldı. Anma programına katılanlar, şehidin hatırasını yaşatacaklarını belirtti.
Şehit Ege Süleyman Görece, anma programıyla yad edildi

Piyade Uzman Çavuş Ege Süleyman Görece, şehadetinin üçüncü yılında memleketi Manisa'da düzenlenen dualarla anıldı.

Şehit Ege Süleyman Görece, anma programıyla yad edildi 1

Hayır programı düzenlendi

Şehidin ailesi, Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece Mahallesi'nde anma etkinliği düzenledi. Programa, Saruhanlı Kaymakamı Fatih Özcan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Gazi Yusuf Kıyışkan ile çok sayıda şehit ailesi ve gaziler katıldı. Duaların edildiği etkinlikte, Kur'an-ı Kerim okundu.

Şehit Ege Süleyman Görece, anma programıyla yad edildi 2

Hatırası daima yaşatılacak

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi, şehit Görece’nin hatırasının yaşamaya devam edeceğini vurguladı. Açıklamada, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna canını feda eden aziz şehidimiz Ege Süleyman Görece’nin hatırası daima yaşayacak, emaneti emanetimiz olacaktır” denildi. Tüm şehitler rahmetle anılırken, Görece’ye Allah’tan rahmet, ailesine ise sabır dilendi.

Şehit Ege Süleyman Görece, anma programıyla yad edildi 3