Seferihisar Belediyesi'nde skandal: İmar Müdürü gözaltında

Seferihisar Belediyesi'nde yürütülen usulsüzlük soruşturmasında İmar Müdürü E.U. gözaltına alındı. Soruşturma, daha önce tutuklanan 5 kişiyi de kapsıyor.
İzmir'in Seferihisar ilçesinde, belediye ile bağlantılı kişi ve kuruluşların inşaat ve imar süreçlerinde menfaat temin ettikleri iddiasıyla yürütülen soruşturma derinleşiyor.
İMAR MÜDÜRÜ GÖZALTINDA
Bu kapsamda, Seferihisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü E.U., İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Daha önce, aralarında Belediye Başkan Yardımcısı İ.G.P.'nin de bulunduğu 5 kişi tutuklanmıştı. Soruşturma süreci, 17 Haziran'da başlatılarak, 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.
SORUŞTURMA GENİŞLİYOR
Soruşturmanın genişlemesiyle, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ın eşi Nermin Günay ile şirket çalışanı M.C.H. da 18 Haziran'da yakalandı. 19 Haziran'da adliyeye sevk edilen zanlılardan bazıları tutuklanırken, sağlık sorunları nedeniyle S.Y. serbest bırakıldı. E.U.'nun emniyetteki işlemleri devam ediyor ve soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildiriliyor.
- 13:13Bursa polisi, 150 saatlik kamera takibiyle nefes kesti: Çalıntı 3 araç bulundu, 2 hırsız hapiste
- 13:03Petrol tahminleri sarsıldı: Brent fiyatlarında beklenmedik düşüş
- 12:53Göztepe'den öğrencilere karne hediyesi: Karneni getir, hediyeni kap!
- 12:44Karşıyaka'da transfer sezonu başlıyor, iç ve dış transfer hareketliliği artıyor
- 12:34Milletvekili Hatipoğlu'ndan çarpıcı iddia: Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin seçim vaatleri havada kaldı







