• ceylan hafriyat
SPOR
Yayınlanma : 09 Ekim 2026 20:11

Sefer Yılmaz: Milli ara takımı olumsuz etkiledi

Sefer Yılmaz: Milli ara takımı olumsuz etkiledi
Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, milli maç arasının sakatlıkları artırarak takımı olumsuz etkilediğini ve Ankara Keçiörengücü mağlubiyetine yol açtığını belirtti. Yılmaz, gelecek maçta telafi hedeflediklerini söyledi.

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Ankara Keçiörengücü karşısında alınan mağlubiyetin ardından milli maç arasının takımları üzerindeki olumsuz etkilerine değindi. Yılmaz, ligin 9. haftasında sahalarında 2-0'lık skorla yenildikleri maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, son iki haftadaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini ancak üç haftalık milli maç arasının sakat oyuncuların artmasıyla kendileri için iyi geçmediğini belirtti.

Sarıyer deplasmanında telafi hedefi

Yılmaz, gelecek deplasmanda oynayacakları Sarıyer maçını kazanarak bu mağlubiyeti telafi etme ve üç puanla dönme arzusunda olduklarını dile getirdi. Takımın hücum hattında yaşadığı sorunlara da dikkat çeken Yılmaz, özellikle Fernando gibi kilit bir oyuncunun sakatlığının etkili olamadıklarını gösterdiğini söyledi. Yediği gol sonrası genç oyuncuların moralinin bozulduğunu ve ikinci yarıda yapılan değişikliklerin beklenen faydayı sağlamadığını sözlerine ekledi.

Hakem kararlarına eleştiri

Teknik sorumlu, maçın seyrini etkileyen bir diğer faktörün hakem yönetimi olduğunu da vurguladı. Yılmaz, haksız bir kırmızı kartın gösterildiğini ve hakemlerin daha anlayışlı olması gerektiğini belirterek, bu konudaki eleştirilerini dile getirdi.