Seda Sayan'dan sert tepki: 'Bu ülkede polis var, neden rapor almadın?

Seda Sayan, bir kadının kızının darbedildiği iddiası sonrası polise başvurmamasına sert tepki göstererek, "Bu ülkede polis var, neden rapor almadın?" diye sordu.
Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın hayatını kaybettiği silahlı saldırı olayı, kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, ünlü isimlerden de tepkiler yükseliyor.
Zuhal Kalaycıoğlu'nun Açıklamaları Gündeme Oturdu
Olayla ilgili gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan Zuhal Kalaycıoğlu'nun, rapçi Vahap Canbay'ın kızını darp ettiği yönündeki iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ancak Vahap Canbay bu iddiaları yalanladı.
Seda Sayan'dan Ailelere Çağrı
Yaşananların ardından konuyu programında ele alan Seda Sayan, Zuhal Kalaycıoğlu'nun tavrını sert dille eleştirdi. Sayan, bir annenin bu tür durumlarda daha proaktif olması gerektiğini vurgulayarak, "Kızına kafa atan adamı hemen polise gidip ihbar edeceksin! Senin evladına böyle bir şey yapılıyor, sen neyi bekliyorsun?" ifadelerini kullandı. Ailelere de seslenen Sayan, "Evladınızın başına böyle bir şey geldiğinde bu ülkede polis var, emniyet var. Zamanında gidip rapor alsaydın bugün daha haklı bir anne olarak konuşulurdun" diyerek tepkisini dile getirdi.
- 07:12Trump'tan İran'a sert uyarı: 'Bedelini ödeyecekler!
- 07:03Kuraklığa karşı buzdan kuleler: Doğanın gücüyle su sorununa yaratıcı çözüm
- 06:53Kondyor Masifi'nde sır perdeleri aralanıyor: Bilim insanları dev yapının kökenini araştırıyor
- 06:43Güneşsiz gecelerde bile elektrik üretecek: 'Ay paneli' teknolojisiyle enerji devrimi yolda
- 06:33Ölen babasına dört yıl boyunca mesaj atan genç kadın, beklenmedik bir cevap aldı





