Savic: Çalışmalarımızın ödülü oldu

Trabzonspor'un futbolcusu Stefan Savic, Kasımpaşa'yı 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, alınan galibiyetin özverili çalışmalarının sonucu olduğunu ve takımın iyi bir yolda ilerlediğini söyledi.
Trabzonspor, Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Karşılaşmanın ardından bordo-mavililerin tecrübeli futbolcusu Stefan Savic, önemli açıklamalarda bulundu.
SAVİC'TEN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ
Savic, 'İlk maçı da kazandıktan sonra 6 puan yapmak bizim için önemli olacaktı. Zor olacağını biliyorduk. İyi bir maç oldu takım için. Gol yememek de bizim için çok önemliydi. Bütün yaptığımız çalışmaların ödülü oldu. Çok önemliydi 3 puan, çok mutluyuz.' şeklinde konuştu. Karadağlı futbolcu, takımın performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
TAKIMIN İNŞA HALİNDE OLDUĞUNUN ALTINI ÇİZDİ
Tecrübeli oyuncu, 'Takımımız şu anda inşa halinde olan bir takım. Ama ikinci yarıdaki mücadele mutlu etti. Bütün herkes yüzde yüzünü verdi. Bu beni galibiyetten daha mutlu ediyor. Takımımız iyi gidiyor. Herkes iyi çalışıyor. Bu da bizi mutlu ediyor.' diyerek takımın gelişimine vurgu yaptı. Savic, takım arkadaşlarının özverisine de dikkat çekti.
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu





