EĞİTİM
Yayınlanma : 15 Aralık 2025 14:51

Sarıgöl 1. Kitap Günleri'ne büyük ilgi gösterildi

Sarıgöl 1. Kitap Günleri'ne büyük ilgi gösterildi
Sarıgöl'de ilk kez düzenlenen Kitap Günleri, yazarlar ve okuyucular arasında büyük bir etkileşim sağladı ve yoğun ilgi gördü.
Sarıgöl 1. Kitap Günleri'ne büyük ilgi gösterildi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Sarıgöl 1. Kitap Günleri, hem vatandaşlar hem de öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

teknik yapı

ETKİNLİK DETAYLARI

Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda, 15-18 Aralık tarihleri arasında açık kalacak olan kitap günlerinde, birçok yazarın eserleri okuyucularla buluştu. Etkinlik boyunca kitap stantlarını gezen öğrenciler ve vatandaşlar, yazarlarla birebir sohbet etme fırsatı da buldu.

AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Sarıgöl 1. Kitap Günleri'nin açılışı, Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, davetliler ve yazarların katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Kaymakam Dalak, ilçede böyle bir etkinliğin düzenlenmesinin önemli bir adım olduğunu vurguladı. Yazarlarla okuyucuların bir araya gelmesinin kültürel gelişim açısından büyük bir değer taşıdığını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ise, gençlerin kitap okuma alışkanlığını artırmak amacıyla bu etkinliği hayata geçirdiklerini ifade etti.