Şanlıurfa'da papağanın ayağına sıkışan halhal, itfaiye ekiplerinin titiz operasyonuyla çıkarıldı

Şanlıurfa'da bir papağanın ayağına sıkışan halhal, itfaiye ekiplerinin özenli müdahalesiyle başarıyla çıkarıldı ve kuş zarar görmeden kurtarıldı.Şanlıurfa'da papağanın ayağına sıkışan halhal, itfaiye ekiplerinin titiz operasyonuyla çıkarıldı
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, bir papağanın ayağına sıkışan halhal, itfaiye ekiplerinin özenli müdahalesi sonucu başarıyla çıkarıldı.

İLGİNÇ BİR KURTARMA HİKAYESİ
Bir vatandaşın papağanının ayağına halhal sıkıştı ve kişi kendi çabalarıyla çıkaramayınca, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na başvurdu. Papağan, Haliliye ilçesi İmam Bakır Mahallesi'ndeki itfaiye merkezine götürüldü.

TİTİZ VE ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA
İtfaiye ekipleri, papağanın ayağına sıkışan halhalı, titiz ve özverili bir çalışmayla zarar vermeden çıkarmayı başardı. Müdahale sırasında kuşun güvende kalması sağlandı.

MEMNUNİYET VE TEŞEKKÜR
Papağanının sağ salim kurtarılmasından dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaş, itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Bu olay, itfaiyenin sadece yangınlarla değil, farklı acil durumlarda da hizmet verdiğini gösteren bir örnek oldu.
- 00:51Elazığ'da sağlık kuruluşlarına operasyon: Hastane sahibi gözaltında
- 00:40Atiye'den müjdeli haber: Dördüncü kez anne oluyor, cinsiyet de belli!
- 00:31San Diego'da cami önünde silahlı saldırgan alarmı: Polis bölgede önlem aldı
- 00:21Emekliler 40 gün sonra yüzde 19 zam alacak ama bu yeter mi?
- 00:11ABD'den Rus petrolüne geçici izin: Yalnızca en kırılgan ülkelere




