ASAYİŞ
Yayınlanma : 18 Ocak 2026 14:21
Şanlıurfa'da dev operasyon: 40 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda 3,5 milyon lira değerinde 40 bin paket kaçak sigara ele geçirildi, bir şahıs tutuklandı.
Şanlıurfa'da polis ekipleri tarafından düzenlenen bir operasyonda, piyasa değeri 3,5 milyon lira olan 40 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
OPERASYONUN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, gümrük kaçağı sigara operasyonu gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında bir kamyonetin arka kasasında ve bir evde yapılan aramalarda toplam 40 bin paket kaçak sigara bulundu.
ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Operasyonda gözaltına alınan bir şahıs, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişme, kaçakçılıkla mücadelede alınan kararlı tutumun bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı





