Şanlıurfa'da polis ekipleri, gümrük kaçağı cep telefonlarına yönelik büyük bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında 2 iş yeri ve bir araçta yapılan aramalarda, piyasa değeri 2 milyon 600 bin lira olan 126 adet cep telefonu ele geçirildi. Ayrıca operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE ŞUBESİ HAREKETE GEÇTİ
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı cep telefonu ticaretine yönelik istihbarat çalışmaları sonucunda operasyon düzenledi. Ekipler, şehirdeki 2 iş yeri ve bir araca eş zamanlı baskınlar gerçekleştirerek arama yaptı.
2,6 MİLYON LİRALIK TELEFONLAR ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan aramalar sonucunda toplam 126 adet gümrük kaçağı cep telefonu bulundu. Bu telefonların piyasa değerinin 2 milyon 600 bin lira olduğu belirlendi. Operasyon sırasında olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 3 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınırken, soruşturma derinleştiriliyor.







