Sandıklı'da Filistin'e destek için barış bahçesi oluşturuldu

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir ortaokul, Gazze'ye destek amacıyla 160 öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte okul bahçesinde 20 çam ağacından oluşan bir barış bahçesi oluşturdu.
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Beldesi'ndeki Atatürk Ortaokulu'nda, Gazze'deki duruma destek amacıyla bir barış bahçesi oluşturuldu.

ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLER BİR ARADA
Akharım Ortaokulu yönetimi, öğretmenleri ve 160 öğrencisi, okul bahçesinin bir bölümünü çitlerle ayırarak ağaçlandırma çalışması yaptı. Barış bahçesine 20 çam ağacı dikilirken, öğrenciler etkinlik boyunca yanlarında getirdikleri Türk ve Filistin bayraklarını taşıdılar.
MAARİF MODELİ KAPSAMINDA BİLİNÇ AŞILANIYOR
Okul Müdürü Süleyman Sarıışık, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Bu gün burada Filistinli kardeşlerimize destek olmak amacıyla bir hatıra ormanı oluşturduk. Bugün belki bir ağaç dikiyoruz ama içine kattığımız sevgi ile ileride orman olacak." dedi. Sarıışık, özellikle 2023 yılında başlatılan maarif modeli uygulaması kapsamında, öğrencilere ağaç bilincini aşılamayı ve Türk-Filistin kardeşliğini pekiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi




