Samsunspor Başkanı Yıldırım: Panathinaikos maçına özel prim

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Panathinaikos maçının ardından yaptığı açıklamada, rakibin Türkiye'deki maça verdiği önemi dile getirdi ve oyunculara özel bir prim vereceğini duyurdu.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Panathinaikos ile oynanan maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, rakibin Türkiye'deki maça verdiği önemi ve gösterilen tepkiyi değerlendirdi.
YILDIRIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Yıldırım, 'Bu maçı, milli mücadele gibi gördüler bize karşı. Çünkü Atatürk'lü arma geliyor. Maç öncesi bir hafta, 10 gün inanılmaz bir propaganda yaptılar. Taraftar ateşliydi, takım ateşliydi, biz de ateşliydik. Aslında denk bir maç oldu ama 1-1'den sonra oyunu soğutmamız lazımdı.' şeklinde konuştu. Samsun'da oynanacak karşılaşmada rakibin rahat hareket etmemesini sağlayacaklarını vurguladı.
OYUNCULARA ÖZEL PRİM
Samsunspor Başkanı, 'Samsun'da Panathinaikos'a sahayı dar edeceğiz.' diyerek takımının kararlılığını dile getirdi. Ayrıca, bu tur için oyunculara özel bir prim açıklayacağını ve herkesi mutlu edecek bir karar alacağını belirtti.
- 02:31Kocaeli'de doğal gaz kokusu paniği: Yangın ve gaz kaçağı peş peşe geldi
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor




