Samsun'da yeni adli yıl başladı

Samsun’da 2025-2026 adli yılı, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Samsun Baro Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran, yeni yıldan adalet ve mesleki sorunların çözümünde ilerleme beklendiğini dile getirdi.Samsun'da yeni adli yıl başladı
Samsun’da 2025-2026 adli yılı, Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreniyle başladı. Törene Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turgut Türkmen, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ozan Kaya, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı İshak Sağır, Samsun Baro Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran ve Samsun Noter Odası Başkanvekili Rukiye Nur Ala katıldı.

ÇELENK SUNMA VE SAYGI DURUŞU
Katılımcılar, Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular ve İstiklal Marşı okudular. Yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını dileyen Samsun Baro Başkanı Yıldıran, adaletin sağlanması ve mesleki sorunların çözümü için temennilerde bulundu.

ADALET VE MESLEKİ SORUNLAR
Yıldıran, yaptığı konuşmada, '2025-2026 Adli yılı bugün itibariyle başlıyor. Bu yılın her geçen adli yıldan daha adaletli olmasını bekliyoruz. Herkes için adalet istiyoruz. Yargılamaların adaletle, hakkaniyetle yapılmasını ve mesleki sorunlarımızın çözülmesinde aşama kaydettiğimiz, geleceğe umutla bakabildiğimiz bir adli yıl olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlar gibi avukatların da yeni adli yıldan en büyük beklentisi adalet. Gittikçe büyüyen mesleki sorunlarımız da var. Ekonomik ve sosyal sorunlarımız da var. Dolayısıyla avukatlar herkes ve kendi için adalet bekliyor' dedi. Toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu
- 05:59TTK'dan şok karar: Madenlere değil, duvara yatırım!



