Samsun'da tırda 450 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun'da düzenlenen operasyonda bir tırda 450 gram metamfetamin ele geçirildi, şüpheli C.A. tutuklandı.Samsun'da tırda 450 gram metamfetamin ele geçirildi
Samsun'da narkotik ekipleri, uyuşturucu madde sevkiyatına yönelik düzenledikleri operasyon sırasında bir tırda 450 gram metamfetamin ele geçirdi.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde yürüttükleri çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde sevkiyatına yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sırasında C.A. (33) isimli şahsın bulunduğu tır durduruldu.

NARKOTİK KÖPEĞİYLE ARAMA YAPILDI
Narkotik dedektör köpeği 'Şila' ile yapılan aramada, aracın yatak kısmının altında gizli bir bölmeye tepki gösteren köpek, detaylı bir kontrol yapılmasına sebep oldu. Bu kontrolde 450 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli C.A., Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 22:14Uşak Belediyesi Başkanvekili Özkan'dan 19 Mayıs'a özel anlamlı mesaj
- 22:05Didim açıklarında umut yolculuğu kısa sürdü: 30 düzensiz göçmen ve bir organizatör yakalandı
- 21:55Fuat Oktay: Japonya ile ticaret hacmini 10-15 milyar dolara ulaştırmayı hedefliyoruz
- 21:46Tuzla parkları artık daha aydınlık ve güvenli: Gece gündüz korunuyor
- 21:36Engelli genç Doğancan, çökme sonucu hayatını kaybetti




