Samsun'un İlkadım ilçesinde gece saat 00.30 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. Çatalarmut Mahallesi'nde Cemal S. (68), oğlu Eyüp S. (38) ve yeğeni Hamza S. (40), evlerinin önünde pompalı tüfekle saldırıya uğradı.
SALDIRGANLAR GÖZALTINDA
Kanlar içinde kalan yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde 7 adet kartuş ele geçiren polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan E.D. (38), kardeşleri E.D. (30), Ö.F.D. (30) ve araç sürücüsü C.S. (31) sorgulandı.
TUTUKLAMA VE SERBEST BIRAKILMA
E.D. ve Ö.F.D. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 3 kişiyi yaralayan E.D. ve araç sürücüsü C.S. Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, E.D.'yi tutuklarken, C.S.'yi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.








