Samsun'da nefes kesen operasyon: 12 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, 4 zanlı yakalandı!

Samsun Atakum'da polis, 12 bin sentetik ecza hap ele geçirdiği uyuşturucu operasyonunda 4 kişiyi gözaltına aldı. Uyuşturucu ticaretine yönelik bu büyük darbe, halk sağlığını koruma adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Samsun'un Atakum ilçesinde polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, toplamda 12 bin 20 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
UYUŞTURUCU TİCARETİNE BÜYÜK DARBE
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik sürdürdüğü kapsamlı çalışmalar neticesinde Atakum ilçesinde bir operasyon gerçekleştirdi. Ekipler, belirlenen 4 şahsın üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde detaylı arama gerçekleştirdi.
BİN DEĞİL, ON BİN ADET ECZA MADDESİ
Yapılan aramalarda, piyasa değeri yüksek olan ve tehlikeli sentetik ecza maddelerinden toplam 12 bin 20 adet bulundu. Bu önemli miktardaki uyuşturucu maddeye el konulurken, operasyonla bağlantılı olduğu düşünülen 4 kişi de yakalanarak emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri devam ediyor.
- 16:44Robotlar işçi kıyımına mı yol açıyor? GM'de 1000 işçi kovuldu, ortalık karıştı
- 16:33Elon Musk'ın halka arzı: Kazanç ve kaybın iç içe geçtiği bir dönem
- 16:23BUSKİ'de sular durulmuyor: Görevden almalar ve yeni atamalarla bürokraside deprem
- 16:13Türk halı sektörü, TİM ile stratejik yol haritasını paylaştı
- 16:03Altın uzmanlarından kritik tarih: Eylül ayında şahlanış mı başlıyor?







