samsun'da kuyumcudan altın çalan şüpheli yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kuyumcudan 50 gram altın çalan şüpheli U.Ş., polis ekiplerince yakalandı. Borçları nedeniyle hırsızlık yaptığı öğrenilen şahıs, çalıntı altınlarla birlikte adliyeye sevk edildi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan bir hırsızlık olayı, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle aydınlatıldı. Bir kuyumcudan 50 gram altın çalan şüpheli, kısa sürede yakalanarak adalete teslim edildi.

HIRSIZLIK ANI VE SORUŞTURMA
Dün öğleden sonra Kale Mahallesi'ndeki bir kuyumcuda meydana gelen olayda, U.Ş. (30) isimli şahıs, kuyumcunun tezgahından aldığı altınlarla kayıplara karıştı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayın bildirilmesinin ardından derhal harekete geçerek şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.
ŞÜPHELİ VE ÇALINAN ALTINLAR BULUNDU
Yapılan detaylı incelemeler ve güvenlik kamerası kayıtları sayesinde U.Ş.'nin kimliği tespit edildi. Ekipler, düzenledikleri operasyonla şüpheliyi çaldığı altınlarla birlikte yakaladı. Ele geçirilen 50 gram altın, sahibine iade edilirken, U.Ş.'nin borçları nedeniyle bu suçu işlediği öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin yasal süreci devam ediyor.
- 02:31Kocaeli'de doğal gaz kokusu paniği: Yangın ve gaz kaçağı peş peşe geldi
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor




