Samsun'da kamyonet çarptı, 10 gündür komada yaşam savaşı veriyor

Samsun'da kamyonet çarpması sonucu 10 gündür komada yatan Mehmet Altunkaya'nın eşi, adalet arayışında ve hukuki sürecin hızlandırılmasını talep ediyor.Samsun'da kamyonet çarptı, 10 gündür komada yaşam savaşı veriyor
Samsun'da meydana gelen talihsiz bir kazada, 45 yaşındaki Mehmet Altunkaya, kamyonetin çarpması sonucu 16 metre savruldu. Olay, 13 Mart'ta Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde saat 19.20'de gerçekleşti. Altunkaya, çöplerden plastik toplayarak geçimini sağlarken, kendisine çarpan kamyonetin etkisiyle ağır yaralandı. Kaza sonrası kalbi duran Altunkaya, sağlık ekipleri tarafından yeniden hayata döndürüldü ancak 10 gündür komada yaşam mücadelesi veriyor.

Adalet arayışı
Mehmet Altunkaya'nın eşi Zübeyde Altunkaya, zor bir süreç geçirdiklerini belirtti. Eşinin kazadan sonra yoğun bakımda olduğunu ve bacaklarının kesilme riski bulunduğunu ifade eden Zübeyde, adaletin tecelli etmesini istedi. Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü S.S. ifadesinde, Altunkaya'nın aniden yola atladığını ve frene basacak vaktinin olmadığını savundu. Ancak Zübeyde Altunkaya, aracın hızının yüksek olduğunu ve kamera kayıtlarının bu durumu gösterdiğini vurguladı.

Hukuki süreçte zorluklar
Zübeyde Altunkaya, engelli bir çocuk annesi olduğunu ve oğlunun babasını kaybetme korkusu yaşadığını dile getirdi. Olay anında oradan geçen görgü tanıklarının ifadelerini de almak istediğini belirten Zübeyde, hukuki sürecin yavaş ilerlediğinden şikayet etti. Eşinin vefatından önce vasi olarak atanması gerektiğini, bu sürecin hızlandırılmasını talep etti. Bugün toplanacak sağlık heyetinin, Altunkaya'nın kangren olan bacaklarıyla ilgili karar vereceği öğrenildi.
- 04:31Yeşilyurtspor-Karaköprü Belediye Spor maçının hakemi belirlendi
- 04:21Miras ve aile hukuku: Eşini kaybedenler için kritik haklar göz ardı ediliyor
- 04:12Ankara'daki kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri açıklandı
- 04:02Kahraman itfaiyeci, yangından kurtardığı kediyi kalp masajıyla hayata döndürdü!
- 03:51Galata Kulesi'nde kanserde erken teşhis mesajı verildi





