GÜNDEM
Yayınlanma : 02 Eylül 2025 14:43

Samsun Canik'te doğalgaz çalışmaları sürüyor

Samsun Canik'te doğalgaz çalışmaları sürüyor
Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Gaziosmanpaşa ve Devgeriş Mahallelerindeki doğalgaz çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını açıkladı.

Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların taleplerine çözüm üretme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Gaziosmanpaşa ve Devgeriş Mahallelerindeki doğal gaz çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını duyurdu.

teknik yapı

CANİK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI

Canik Belediye Meclisi Eylül ayı açılış toplantısı, Başkan İbrahim Sandıkçı başkanlığında gerçekleştirildi. Sandıkçı, ilçeye değer katan ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran projelerle hizmet verdiklerini vurgulayarak, çözüm odaklı çalışmalarıyla hemşehrilerinin taleplerini karşıladıklarını belirtti. Devgeriş ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinde uzun yıllardır beklenen doğal gaz bağlantı çalışmalarının sürdüğünü ve kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi.

YENI YOLLAR VE PARKLAR

Başkan Sandıkçı, Canik'te güvenli ve konforlu ulaşım için 52 mahallenin tamamında üstyapı çalışmalarının devam ettiğini, asfalt, beton, taş parke ve sathi kaplama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Yeni yollarla ulaşım ağını güçlendirdiklerini ve çocukların ve ailelerin vakit geçirebileceği yeni parklar inşa ettiklerini ifade etti. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.