GÜNDEM
Yayınlanma : 19 Temmuz 2025 16:47

Sami Er, Kale'de: 'Malatya için güzel işler yapacağız'

Sami Er, Kale'de: 'Malatya için güzel işler yapacağız'
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kale ilçesinde esnaf ve muhtarlarla bir araya gelerek, ilçeye yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi ve yeni bir su sporları merkezi planını açıkladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, geçtiğimiz günlerde Kale ilçesinde önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Esnaf ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan Er, ilçeye yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaret, Kale Kaymakamı Onur İnce ve Kale Belediye Başkanı İhsan Özbay’a yapılan nezaket ziyaretleriyle başladı.

teknik yapı

Kale'nin Nabzını Tutmak

Başkan Er, Kale Belediye Başkanı Özbay’ın sıcak karşılamasına teşekkür ederek, Kale halkının naif ve güzelliğinden etkilendiğini belirtti. AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını da ziyaret eden Başkan Er, esnaflarla görüşerek sorunlarını dinledi. Muhtarlarla yapılan istişare toplantısına ise, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ile Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkilileri eşlik etti.

Yeni Projeler ve Yatırımlar

Toplantıda konuşan Başkan Er, Malatya’nın kalkınması için yoğun çaba sarf ettiklerini, sınırlı kaynaklarla daha fazla hizmet üretmeye çalıştıklarını vurguladı. Kale ilçesine yapılacak yeni yatırımlar arasında, su sporları merkezi de yer alıyor. Başkan Er, bu proje için Kaymakam ve Belediye Başkanı ile istişarelerde bulunduklarını belirtti. Şu anda 35 ekibin çalıştığı Kale’de, ekip sayısının önümüzdeki günlerde 50’ye çıkarılacağı da açıklandı. Muhtarlar ise toplantıda mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini Başkan Er’e iletti.