MAGAZİN
Yayınlanma : 25 Ocak 2026 10:26
Samet Düvencioğlu, TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu'na atandı

Samet Düvencioğlu, TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek önemli bir göreve başladı.
Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) 7. Olağanüstü Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da gerçekleştirildi.
DÜVENCİOĞLU YENİ GÖREVİNE SEÇİLDİ
Bu önemli toplantıda Yenişehir Genç İş Adamları Derneği (YEGİAD) Başkanı Samet Düvencioğlu, TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Genel kurula YEGİAD yönetim kurulu ve delegeleriyle birlikte geniş bir katılım sağlandığı belirtildi.
HEDEF EKONOMİK KALKINMA
Düvencioğlu, yeni yönetim kurulu ile birlikte girişimci iş insanlarının sorunlarına çözüm üretmek ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü






