YAŞAM
Yayınlanma : 07 Mart 2026 16:38
Salihli'de öksüz ve yetim çocuklar için anlamlı iftar etkinliği

Salihli'de düzenlenen iftar etkinliğiyle öksüz ve yetim çocuklar, Kaymakamlık öncülüğünde bir araya gelerek Ramazan'ın manevi atmosferini yaşadı.
Manisa’nın Salihli ilçesinde, Kaymakamlık öncülüğünde öksüz ve yetim çocuklar için anlamlı bir iftar programı gerçekleştirildi.
PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA DUYGULARI ÖNE ÇIKTI
Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu etkinlikte, ilçedeki öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri bir araya geldi. Davetliler, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşarak deneyimledi.
KAYMAKAM GÜLDOĞAN'DAN İYİ DİLEKLER
Programda, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenerek, Ramazan aylarını tebrik etti. Kaymakam Güldoğan, bu buluşmanın toplumda paylaşma ve dayanışma kültürünü güçlendirdiğini vurgulayarak, devletin her zaman çocukların ve ailelerinin yanında olduğunu ifade etti.
- 13:18Bilecik'te tarihi eser kaçakçılığına büyük darbe: 35 eser ele geçirildi
- 13:09Bayraklı'da memurlar hakları için iki haftadır direniyor: 'Kazanılmış haklarımız gasp edilemez!
- 13:00Fatih Köse: Manisa'da kazanılan gelir, Manisa'da harcanmalı
- 12:50Rus turistler 'Astoria Grande' ile Samsun'a döndü, şehir turizmle canlandı
- 12:40Kütahya Emniyeti'nden son iki haftada geniş çaplı denetim





