Salihli'de mevsimlik tarım işçilerinin sorunları gündeme alındı

Salihli'de düzenlenen toplantıda, mevsimlik tarım işçilerinin sorunları, konaklama, eğitim ve sağlık hizmetleri gibi konular ele alındı.Salihli'de mevsimlik tarım işçilerinin sorunları gündeme alındı
Manisa’nın Salihli ilçesinde, Kaymakam Ali Güldoğan’ın başkanlığında Mevsimlik Tarım İşçileri İzleme Kurulu toplantısı yapıldı.

MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN SORUNLARI ELE ALINDI
Toplantıda, ilçede yaşayan mevsimlik tarım işçilerinin konaklama alanları, ihtiyaçları ve talepleri gibi konular gündeme getirildi. Ayrıca, çocukların eğitim süreçleri, sağlık hizmetlerine erişim sorunları ve yaşam şartlarının iyileştirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYONUN ÖNEMİ VURGULANDI
Toplantıda, sahada karşılaşılan diğer sorunlar ve çözüm önerileri de değerlendirildi. Kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiği vurgulanarak, mevsimlik tarım işçilerinin yaşam standartlarının yükseltilmesine yönelik yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Güldoğan, bu işçilerin daha sağlıklı ve güvenli yaşam koşullarına ulaşmaları için ilgili kurumların iş birliği içinde çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.
- 16:16Ali Öner, eski nişanlısının sözlerine yanıt verdi: Zeynep Atılgan ile aşk yaşıyorum
- 16:06Yatağan'da 3 gündür kayıp olan yaşlı kadın, metruk binada cansız bulundu: Acı son!
- 15:57Cumhurbaşkanı Erdoğan, yatırımcılara Türkiye'ye gelin çağrısında bulundu
- 15:47Safi Çimento'da dehşet: İşçi 3,5 metreden kazana düştü, durumu ağır
- 15:38Özgür Özel: Baş eğmeyeceğim, gerekirse bu başı vereceğim





