Sakarya'dan Filistin'e Destek Yürüyüşü: Mazlum Halkın Sesi Olacaklar

Sakarya'da Filistin'e Destek Platformu, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla 5 Ekim Pazar günü saat 14:00'te Millet Bahçesi önünden Demokrasi Meydanı'na kadar destek yürüyüşü düzenleyecek.
Sakarya Filistin’e Destek Platformu, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı toplumsal bir farkındalık yaratmak ve Filistin halkının yanında olduğunu göstermek amacıyla pazar günü kapsamlı bir destek yürüyüşü organize edecek.

GAZZE İÇİN TEK YÜREK
YÖÇEYDER Başkanı Abdülkadir Şen, Memur-Sen Başkanı Murat Mengen ve Hak İş İl Başkanı Mesut Gökdemir'den oluşan Sakarya Filistin’e Destek Platformu temsilcileri, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin'i ziyaret ederek yürüyüşe geniş katılım çağrısında bulundu. Platform temsilcileri, "Gazze'de yaşanan vahşete sessiz kalmıyoruz. Tüm vicdan sahibi insanları bu yürüyüşte omuz omuza durmaya davet ediyoruz. Bu vahşete sessiz kalmak ve İsrail’e haddini bildirmek hepimizin insanı bir borcudur. Gelin bu yürüyüşe destek verin. Bu vahşetin durması bebeklerin, çocukların katledilmemesi için sesimizi çıkaralım" şeklinde konuştular.
YÜRÜYÜŞÜN DETAYLARI
5 Ekim Pazar günü saat 14.00'te Adapazarı Millet Bahçesi önünden başlayacak olan Filistin'e Destek Yürüyüşü, Çark Caddesi güzergahını izleyerek Demokrasi Meydanı'nda son bulacak. Çeşitli sivil toplum kuruluşları, öğrenci toplulukları, sendikalar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşmesi beklenen yürüyüş, Filistin'deki zulme karşı ortak bir duruş sergilemeyi amaçlıyor. SGB Başkanı Çetin de Filistin'de yaşanan zulmün sona ermesi için Sakarya medyası olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti.
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı




