ASAYİŞ
Yayınlanma : 01 Nisan 2026 23:08
Sakarya'da jandarmadan kaçakçılığa darbe: 4 gözaltı

Sakarya'da jandarma, 3 ilçede düzenlediği operasyonla 4 kişiyi gözaltına alırken, çok sayıda kaçak malzeme ele geçirdi.Sakarya'da jandarmadan kaçakçılığa darbe: 4 gözaltı
Sakarya'nın Hendek, Karasu ve Kocaali ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk alanında kaçakçılığın önlenmesi amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Karasu, Hendek ve Kocaali ilçelerinde yapılan son operasyonda önemli miktarda kaçak malzeme ele geçirildi.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER
Operasyonda 212 bin 200 adet bandrolsüz boş makaron, 143 bin 040 adet doldurulmuş makaron, 158.5 kilogram kıyılmış tütün, 4 adet elektrikli tütün sarma makinesi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 şüpheli gözaltına alındı.
- 13:24Pazaryeri'nde muhtarlara hizmet içi eğitim semineri düzenlendi
- 13:14İzmir'de nefes kesen operasyon: Binlerce uyuşturucu hap ve kokain şüphelisi yakalandı!
- 13:05Ekonomist Eryılmaz: Piyasalarda belirsizlik altın ve gümüşü tehdit ediyor
- 12:55Bilecik’te kırsal kalkınma vizyonu: Yatırımcılara yol haritası sunuldu
- 12:46Muğla'da ASKOM 19'uncu bölge toplantısı yapıldı




