Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Gaziantep'te Şehitkamil Devlet Hastanesi 50 yataklı OSB Ek Hizmet Binası'nın açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni hastane açılışı
Açılış töreninde konuşma yapan Bakan Memişoğlu, sağlık alanındaki yatırımların önemine değinerek, “Türkiye, sağlık sanayisinde hızlı bir yükseliş yaşayacak” ifadesini kullandı. Ayrıca, Türkiye'nin sağlık sanayisinde büyük bir ilerleme kaydedeceğini belirtti.

Emekçilere teşekkür
Bakan Memişoğlu, Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan tüm emekçilere ve sanayicilere teşekkür ederek, birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. “Ürettiğimiz sürece ve güçlerimizi birleştirdiğimizde her şey daha iyi olacak” dedi. Ayrıca, Türkiye'nin dünyada sözü dinlenen bir ülke haline geldiğini ifade etti. Yeni hizmet binasının, her türlü acil duruma müdahale edebilme kapasitesine sahip olacağını da sözlerine ekleyen Bakan Memişoğlu, hastanenin vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için hazır olacağını belirtti.









