• satrıda dörüm bayram
ASAYİŞ
Yayınlanma : 06 Haziran 2026 15:47

Safi Çimento'da dehşet: İşçi 3,5 metreden kazana düştü, durumu ağır

Safi Çimento'da dehşet: İşçi 3,5 metreden kazana düştü, durumu ağır
Bilecik'te Safi Çimento fabrikasında çalışan Çin uyruklu işçi, tadilat sırasında 3,5 metreden kazana düşerek ağır yaralandı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bilecik'in Taşçılar köyünde faaliyet gösteren Safi Çimento fabrikasında yaşanan iş kazası, yürekleri ağızlara getirdi. İşletmede görevli Çin uyruklu 49 yaşındaki Guangyın Y., tadilat çalışmaları sırasında talihsiz bir kaza geçirdi.

sempati mobilya

BETON KESİMİ SIRASINDA KORKUNÇ DÜŞÜŞ

Fabrika kazanlarının genişletilmesi amacıyla beton blok kesimi yapan işçi Guangyın Y., dengesini kaybederek yaklaşık 3,5 metre yükseklikten aşağıda bulunan kazanın içine düştü. Olayın ardından ağır yaralanan işçi, acil tıbbi müdahale için Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, işçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

JANDARMA GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kazanın meydana geldiği Safi Çimento fabrikasında Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı bir inceleme başlattı. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için jandarma tarafından soruşturma sürdürülüyor. Bu tür iş kazalarının önüne geçilmesi için fabrika güvenliği ve denetimlerinin önemi bir kez daha gözler önüne serildi.