Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığı için 500 imzayı teslim etti

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, eylül ayında yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul için gerekli 500 imzayı teslim etti.
Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, eylül ayında yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylığı için gerekli 500 imzayı teslim etti.
ADAYLIK BAŞVURUSU TAMAMLANDI
Saran, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin geleceği için üzerlerine düşen sorumlulukla 'Söz Fenerbahçe' diyerek yola çıktıklarını belirtti. Aday, camianın birliğe, değişime ve istikrarlı başarılara ihtiyaç duyduğuna inandığını vurguladı.
CAMİA DESTEĞİ
Kongre üyelerinin desteğiyle imza prosedürünü tamamladıklarını ifade eden Saran, kongre üyelerinin ve tüm taraftarların gösterdiği güvenin kendileri için ekstra bir motivasyon olduğunu dile getirdi. 'Tüm taraftarlarımıza teşekkürler, onların yüzünü kara çıkarmayacağız. Sözümüz ilk günden beri net: Ne sabır ne süre, Söz Fenerbahçe.' şeklinde konuştu.
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha




