Düzenleme : 31 Ekim 2025 20:58
Rüşvet Soruşturmasında kararı çıktı: iki isim de tutuklandı

Bodrum Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Niyazi Atare, rüşvet iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Atare, adliye girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, “Suçsuzum” ifadelerini kullandı.
Edinilen bilgilere göre, Atare’nin Mumcular bölgesinde yol açılması için 1 milyon TL rüşvet talep ettiği, paranın 400 bin TL’lik kısmını aldığı sırada Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince suçüstü yakalandığı öne sürülmüştü.
Soruşturma kapsamında Bodrum’da tanınan gayrimenkul danışmanı İbrahim Çırakoğlu da gözaltına alınmıştı. Her iki isim, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Mahkeme tarafından ifadeleri alınan Niyazi Atare ve İbrahim Çırakoğlu, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, bazı belediye çalışanları ve iş insanlarının da ifadeye çağrıldığı, soruşturmanın kapsamının genişletildiği öğrenildi.
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!





