Rize'de otobüs kazası: 20 yolcu yara almadan kurtuldu

Rize'de bir yolcu otobüsünün refüje çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında 20 yolcu yara almadan kurtuldu; kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Rize'nin Derepazarı ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası, kamuoyunda endişelere neden oldu. 61 AU 108 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde kontrolünü kaybederek refüje çıktı. Kazada, otobüste bulunan 20 yolcu şans eseri yara almadan kurtuldu.
Kaza Anı Güvenlik Kamerasında
Kaza, saat 22.30 sıralarında Eriklimanı Mahallesi'nde yaşandı. Olay yerindeki bir işletmenin güvenlik kamerası, otobüsün refüje çıkarak bariyerlere çarptığı anları kaydetti. Görüntülerde, otobüsün yoldan çıktığı ve kontrolden çıktığı net bir şekilde görülüyor. Şu an için sürücünün kimliği tespit edilmiş değil. Kazanın sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Yolcular Başka Bir Otobüsle Yoluna Devam Etti
Kazadan sonra yolcular, kendi imkanlarıyla otobüsten indi. Aynı firmaya ait başka bir otobüs olay yerine gelerek, yolcuları alıp seyahatlerine devam etmelerini sağladı. Kazanın ardından, geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı ve yol tek şeritten kontrollü olarak trafiğe açıldı. Otobüsün olay yerinden kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü. Ege Bölgesi'nde yaşanan benzer kazaları önlemek için daha etkin güvenlik önlemlerine ihtiyaç duyulduğu bir kez daha vurgulanıyor.
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar




