Rize'de büyük kaçakçılık operasyonu: 4 kişi gözaltında

Rize'de gerçekleştirilen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı ve çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Emniyet, mücadelenin devam edeceğini duyurdu.
Rize'de gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında kapsamlı bir çalışma yürüttü.

ELE GEÇİRİLEN KAÇAK ÜRÜNLER
Yürütülen operasyon sonucunda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Bunlar arasında bin 300 makaron, 162 paket kaçak sigara, 5,5 kilogram tütün, 17 litre etil alkol, 5 şişe kaçak içki, elektronik sigara likitleri ve çeşitli elektronik eşyalar yer aldı. Bu durum, kaçakçılıkla mücadelenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı ve halkı bu konuda duyarlı olmaya davet etti.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart




