Dünya Kupası Avrupa Elemeleri K Grubu'nda Sırbistan ile Arnavutluk milli takımları Dubocica Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Arnavutluk 1-0'lık skorla kazandı.

MANAJ'DAN GALİBİYET GOLÜ
Arnavutluk'a galibiyeti getiren tek golü 45+1. dakikada Rey Manaj kaydetti. Bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetini alan Arnavutluk, puanını 11'e yükselterek grupta ikinci sıraya yerleşti. İki kez üst üste yenilen Sırbistan ise 7 puanla üçüncü sırada kaldı.

SIRP TARAFTARLARI PROVOKE EDEN SEVİNÇ
Süper Lig'de Sivasspor formasıyla iki sezon mücadele eden ve geçtiğimiz yaz Sharjah'a transfer olan Rey Manaj, attığı gol sonrası Sırp taraftarlara dönerek "çift başlı kartal" işaretiyle sevinç gösterisinde bulundu. Bu hareket, Sırbistan cephesinde tepkilere neden olurken, müsabakanın hakemi Istvan Kovacs, Manaj'a sarı kart gösterdi. Arnavutluk Milli Takımı ise golü büyük bir coşkuyla kutladı.

GÖZLER SONRAKİ MAÇLARDA
Arnavutluk, kasım ayında Andorra deplasmanına çıkacak. Sırbistan ise 14 Ekim Salı günü yine Andorra deplasmanında üç puan arayacak.







