SPOR
Yayınlanma : 13 Ekim 2025 22:53

Rabia Tekin, Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

Rabia Tekin, Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
Yunusemre Belediyesporlu milli judocu Rabia Tekin, Karadağ'da düzenlenen Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda 36 kiloda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Yunusemre Belediyespor'un milli judocusu Rabia Tekin, Karadağ'da düzenlenen Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda 36 kiloda altın madalya elde etti.

teknik yapı

BALKAN ŞAMPİYONU RABİA TEKİN

Karadağ'ın Budva kentinde gerçekleştirilen şampiyonada Türk Bayrağı'nı göndere çektirip İstiklal Marşı'nı okutan genç sporcu, hem kulübü Yunusemre Belediyespor'a hem de Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı.

BAŞKAN KANİK'TEN TEBRİK

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, Rabia Tekin'in elde ettiği başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, sporcunun disiplini ve azmiyle altyapıdaki gençlere ilham olduğunu belirtti. Kanik, Belediye Başkanı Semih Balaban'ın destekleriyle gençlerin önünün açılmaya devam edeceğini söyledi.

TEKİN'İN HEDEFİ BÜYÜK

Balkan Şampiyonu Rabia Tekin ise hedeflerinin daha da büyüdüğünü belirterek, bu madalyayı ailesine, antrenörlerine, arkadaşlarına ve kulübüne armağan ettiğini ifade etti. Tekin, bir sonraki hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanmak olduğunu sözlerine ekledi.