• ceylan hafriyat
YAŞAM
Yayınlanma : 16 Ekim 2026 09:50

Polonyalı turistler, Sarıgöl'de üzüm tezgahında mola verdi

Polonyalı turistler, Sarıgöl'de üzüm tezgahında mola verdi
Sarıgöl'deki tezgah, Polonyalı motosikletli turistlerin mola yeri oldu. Turistler, bağdan kendi elleriyle kestikleri Sultaniye üzümlerini satın aldı.
Polonyalı turistler, Sarıgöl'de üzüm tezgahında mola verdi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Sarıgöl-Buldan karayolu üzerinde yer alan Ahmet Uysal'ın tezgahı, yoldan geçenlerin uğrak noktası haline geldi.

Polonyalı turistler, Sarıgöl\

Polonyalı turistler üzüm satın aldı

İzmir'den Pamukkale'ye seyahat eden Polonyalı motosikletli turistler, burada mola vererek Uysal'ın tezgahından Sultaniye üzümlerini satın aldı. Sarıgöl'ün doğal ürünlerini tanıtmak amacıyla satış yapan Uysal, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Polonyalı turistler, Sarıgöl\

Doğal ürün çeşitliliği

Üzüm alışverişi sırasında keyifli anlar yaşayan turistler, bağdan beğendikleri salkımları kendileri keserek küçük sepetlere doldurdu. Uysal, tezgahında taze ve salamura bağ yaprağı, kuru üzüm, pekmez ve üzüm pestili gibi ürünlerin de bulunduğunu belirtti. Yabancı dil bilmediğini ama öğrenmek istediğini ifade eden Uysal, Sarıgöl’ün ünlü Sultaniye ve Crimson üzümlerinin yanı sıra doğal ürünlerin yerinde alımının keyifli bir deneyim sunduğunu vurguladı.

Polonyalı turistler, Sarıgöl\Polonyalı turistler, Sarıgöl\Polonyalı turistler, Sarıgöl\Polonyalı turistler, Sarıgöl\