ASAYİŞ
Yayınlanma : 07 Aralık 2025 11:06

Piyano tutkusuyla tanınan down sendromlu Eda, trafik kazasında hayatını kaybetti

Piyano tutkusuyla tanınan down sendromlu Eda, trafik kazasında hayatını kaybetti
Osmaniye'deki otobüs kazasında, piyano tutkusuyla tanınan down sendromlu Eda Bayrak ve 6 kişi daha hayatını kaybetti. Ağır yaralanan annesinin tedavisi sürüyor.
Piyano tutkusuyla tanınan down sendromlu Eda, trafik kazasında hayatını kaybetti

Osmaniye'de meydana gelen trajik otobüs kazasında, 34 yaşındaki down sendromlu Eda Bayrak'ın da yaşamını yitirdiği öğrenildi. Daha önce piyano tutkusuyla tanınan ve hayata olan bağlılığıyla pek çok kişinin gönlünde taht kuran Bayrak'ın ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Kazada ağır yaralanan annesi Ayşegül Bayrak'ın ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

teknik yapı

PİANO TUTKUSU VE BÜYÜK HAYALLERİ

İzmir'den memleketleri Gaziantep'e seyahat eden Eda Bayrak ve annesi Ayşegül Bayrak, Bahçe ilçesinde yaşanan feci kaza sonucu hayatlarını kaybetti. Yolculuğun bitimine kısa bir süre kala meydana gelen kazada Eda ile birlikte toplam 7 kişi yaşamını yitirdi. Down sendromlu olmasına rağmen yaşama sıkı sıkıya bağlılığıyla bilinen Eda Bayrak, daha önce İhlas Haber Ajansı'na verdiği röportajlarda en büyük hayalinin ünlü piyanist Fazıl Say ile tanışmak ve onunla sahnede yer almak olduğunu dile getirmişti. Annesiyle olan güçlü bağı ve duygusal ilişkisi, daha önce çekilen görüntülerde de gözler önüne serilmiş, başarılı piyano performansları ise hafızalara kazınmıştı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Kazada hayatını kaybeden Eda Bayrak için memleketi Gaziantep'te cenaze töreni düzenlenecek. Bahaeddin Nakıpoğlu Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eda Bayrak, son yolculuğuna uğurlanacak.