• ceylan hafriyat
KÜLTÜR-SANAT
Yayınlanma : 21 Eylül 2026 10:06

Pınar Kömürcüoğlu'ndan "Ben Bilmesem": Doğuş imzalı şarkı dillerde

Pınar Kömürcüoğlu'ndan "Ben Bilmesem": Doğuş imzalı şarkı dillerde
Pınar Kömürcüoğlu'nun Doğuş imzalı yeni şarkısı "Ben Bilmesem" büyük ilgi görüyor. Şarkının klibi İstanbul'da çekilirken, sanatçı Güllü benzetmesine de yanıt verdi.

Müzik dünyasına iddialı işleriyle adım atan başarılı sanatçı Pınar Kömürcüoğlu, yeni teklisi "Ben Bilmesem" ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dijital platformlarda ve sahnelerde yankı bulan şarkı, kısa sürede müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Doğuş imzasıyla "Ben Bilmesem"

Söz ve müziği Türk müziğinin sevilen isimlerinden Doğuş'a ait olan "Ben Bilmesem"in aranjesini Gökhan Pars üstlendi. Şarkı, Doğuş'un kurucusu olduğu Daax Production etiketiyle dinleyicilerle buluştu. Kömürcüoğlu, Doğuş'un projeye verdiği desteğe vurgu yaparak, “Umudumu kaybettiğim bir anda Doğuş abiyle karşılaştım. Ülkenin başına gelmiş en büyük müzik adamlarından biri. Kalbi, gönlü insanlara faydalı olmak için atan bir adamın kanatları altındayım. Ona verdiğim sözü tutuyorum; daha ilk haftadan organik olarak 500 bin izlenmeyi aştık.” ifadelerini kullandı.

İstanbul manzaralı klipte sürpriz isim

Yönetmenliğini Ferit Çetinkaya'nın üstlendiği klip, İstanbul'un ikonik Boğaz ve Galata manzaraları eşliğinde gece çekildi. Görsel olarak etkileyici bir şölen sunan klipte Pınar Kömürcüoğlu'na sürpriz bir isim olarak oğlu da eşlik etti.

Güllü benzetmesine yanıt

Merhum sanatçı Güllü'ye benzetilmesiyle ilgili gelen yorumlara da değinen Kömürcüoğlu, “Kendisine saygım sonsuz, kulvarlarımız tamamen farklı. Ancak görsel olarak böylesine güzel bir kadına benzetilmek sadece gururumu okşar. Işıklar içinde uyusun.” şeklinde konuştu.

Sahneden gözyaşları yükseldi

Şarkının çıkışının ardından henüz ikinci gününde sahnede dinleyicilerin "Ben Bilmesem"i ezbere söylediğini ve istek parça olarak talep ettiğini gören sanatçı, duygusal anlar yaşadığını belirtti. Kömürcüoğlu, “Bu iş tamam dedim, gurur verici bir his. Müzik yolculuğunda daha yeni başlıyoruz.” diyerek iddiasını ortaya koydu.