SİYASET
Yayınlanma : 31 Ağustos 2025 11:57
Pazaryeri'nde panayır: Ak Parti heyeti vatandaşlarla buluştu

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen panayırda, AK Parti Bilecik heyeti vatandaşlarla buluştu. İl Başkanı Serkan Yıldırım, halkın ilgisiyle gurur duyduklarını ve çalışmalarına birlik ve beraberlik içinde devam edeceklerini belirtti.
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen panayıra AK Parti Bilecik heyeti katıldı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Panayır, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

AK PARTİ HEYETİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, panayır alanında vatandaşlarla sohbet etti. Heyet, hemşerileriyle yakından ilgilenerek görüş alışverişinde bulundu.
İL BAŞKANI YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 'Etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Halkımızın ilgisi bize güç veriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.' dedi.
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!




