Pazaryeri anaokulu öğrencileri itfaiyecilik mesleğini tanıdı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesindeki anaokulu öğrencileri, İtfaiye Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte itfaiyecilik mesleğini tanıdı, yangın güvenliği hakkında bilgi aldı ve keyifli anlar yaşadı.
Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde anaokulu öğrencileri, İtfaiye Haftası dolayısıyla düzenlenen bir etkinlikte hem eğlendi hem de önemli bilgiler edindi.

İTFAİYE HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Pazaryeri Anaokulu'nda gerçekleştirilen program kapsamında, minik öğrencilere itfaiyecilik mesleğinin incelikleri anlatıldı. Düzenlenen bir yangın tatbikatı ile öğrenciler, yangınlara nasıl müdahale edildiğini ve itfaiyecilerin üstlendiği görevleri yakından gözlemleme şansı yakaladı.
BAŞKAN TEKİN'DEN ÖĞRENCİLERE YANGIN GÜVENLİĞİ BİLGİSİ
Tatbikata katılan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, minik öğrencilerin meraklı gözlerine ve yaşadıkları heyecana ortak oldu. Başkan Tekin, öğrencilere yangın güvenliği konusunda temel bilgileri aktarırken, itfaiyeciliğin fedakârlık ve cesaret gerektiren kutsal bir meslek olduğunu vurguladı. Etkinlik, çocukların yoğun ilgisiyle karşılanırken, bazı öğrenciler büyüdüklerinde itfaiyeci olma hayallerini dile getirdi. Bu öğretici ve keyifli buluşma, çocukların yüzlerinde büyük bir mutluluk yarattı.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart




