Patates yüklü tır devrildi, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'da patates yüklü tırın devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı, tonlarca patates yola saçıldı. Kazanın ardından inceleme başlatıldı.Patates yüklü tır devrildi, 3 kişi yaralandı
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yaklaşık 20 ton patates yüklü bir tırın devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Olayda ayrıca büyük çapta maddi hasar oluştu.

KAZANIN DETAYLARI
Kaza, Bolvadin Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda gerçekleşti. A.K. idaresindeki 42 V 4800 plakalı patates yüklü tır, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje devrildi. Kazada sürücü A.K. ile birlikte K.K. ve M.E. isimli yolcular yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar, kaza yerinden alınarak çevre hastanelere kaldırıldı. Tırın dorsesindeki tonlarca patates ise kaza sonrası yola ve çevresine dağıldı. Kazayla ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.
- 20:31ManisaKart'a yeni işlem noktası: Vatandaşlar artık daha rahat!
- 20:21Dicle'de 3 ayda yapılan asayiş denetimleri dikkat çekiyor
- 20:12Bilecik'te tehlikeli anlar: Motosiklet tarlaya uçtu, sürücü yaralandı
- 20:02Söke'de gıda denetimleri hız kesmeden devam ediyor
- 19:53Ters Yönden Gelen Sürücü Kavşakta Panik Yarattı, O Anlar Kamerada!




