EKONOMİ
Yayınlanma : 24 Mart 2026 18:52

Pamukkale Tapu Müdürlüğü'nde yeni atama gerçekleşti

Pamukkale Tapu Müdürlüğü'nde yeni atama gerçekleşti
Pamukkale Tapu Müdürlüğü'nde Hüseyin Altunbaş'ın yerine Nihat Şahin atandı. Altunbaş, yeni görevinde de halk odaklı hizmet anlayışını sürdüreceğini açıkladı.

Pamukkale Tapu Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Hüseyin Altunbaş, Denizli 18. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'ne atanırken, yerine Tavas Tapu Müdürü Nihat Şahin getirildi.

teknik yapı

HÜSEYİN ALTUNBAŞ'TAN YENİ GÖREVE

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde uzun yıllar boyunca görev yapan Hüseyin Altunbaş, 2016 yılından bu yana sürdüğü Pamukkale Tapu Müdürlüğü görevini 23 Mart 2026 tarihi itibarıyla Denizli 18. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’ne şube müdürü olarak devrediyor. Altunbaş, görev süresi boyunca vatandaş odaklı bir hizmet anlayışına sahip olduğunu vurguladı.

NİHAT ŞAHİN GÖREVE GELDİ

Hüseyin Altunbaş’tan boşalan Pamukkale Tapu Müdürlüğü görevine ise Tavas Tapu Müdürü Nihat Şahin atandı. Altunbaş, yeni görevinde de aynı hizmet anlayışıyla devam edeceğini belirterek, "Memleketime hizmet etmeyi seviyorum. Görev yaptığım süre boyunca ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir müdür olmaya özen gösterdim. Yeni görevimde de aynı özveriyle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.