Oyuncak ayının içinden çıkan 2.6 milyon TL'lik sır: Polis alarma geçti!

Hollanda'da bir DHL merkezinde, oyuncak ayının içine gizlenmiş 50 bin Euro (yaklaşık 2.6 milyon TL) bulundu. Polis, kara para aklama şüphesiyle soruşturma başlattı.
Hollanda'da bir DHL merkezinde şüphe üzerine durdurulan paketin içinden çıkanlar polisi şaşkına çevirdi. Bir oyuncak ayının içine gizlenmiş tam 50 bin Euro (yaklaşık 2 milyon 640 bin TL) bulundu. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

OYUNCAK AYIDAN ÇIKAN BÜYÜK SÜRPRİZ
Limburg eyaletine bağlı Beek kentindeki DHL ayrıştırma merkezinde görevli polis ekipleri, rutin kontroller sırasında şüpheli bir pakete rastladı. Yapılan incelemede, paketin içerisinde bulunan peluş bir oyuncak ayının ağırlığının normalden fazla olduğu ve yapısının da dikkat çekici olduğu fark edildi. Bu durum, polisleri harekete geçirdi.
DETAYLI İNCELEME SONUCU GİZLENEN PARA ORTAYA ÇIKTI
Polis ekipleri, oyuncak ayıyı daha yakından incelediğinde, baş ve sırt kısımlarında dikiş izleri olduğunu tespit etti. Ayının içine dikkatlice gizlenmiş olan 50 Euro'luk banknotlar halindeki toplam 50 bin Euro'ya el konuldu. Uzmanlar, banknotların kaynağını ve olası bağlantılarını belirlemek üzere adli birimlere inceleme için gönderdi. Yetkililer, olayın bir kara para aklama veya yasa dışı para transferi olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Paketin kim tarafından gönderildiği veya kime ulaştığı henüz bilinmiyor. Lojistik firması ve yerel polis güçleri, olayın aydınlatılması için iş birliği içinde çalışmalarını sürdürüyor.
- 16:46Denizli'de kan donduran otobüs kazası: Selendili şoför de alevler içinde can verdi
- 16:39Dünyanın en uzun karayolu tüneli hizmete girdi
- 16:30Terme'de yaz başlıyor: Karadeniz'in en renkli etkinlikleri bir ay sürecek
- 16:22Ukrayna'da çocuklar savaş eğitimi alıyor: Tüfek ve İHA kullanmayı öğreniyorlar
- 16:16Ebola kabusu geri döndü: Kongo'da vaka sayısı alarm veriyor, dünya alarma geçti





