Otizmli gence fırın çalışanından saldırı: Tutuklama gelişmesi!

Kocaeli'de otizmli bir gence yapılan saldırı sonrası fırın çalışanı tutuklandı. Olayın detayları ve sağlık durumu merak ediliyor.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 4 gün önce meydana gelen üzücü bir olayda, yüzde 85 oranında otizmli bir gencin darbedilmesi sonucu bir fırın çalışanı gözaltına alındı.

OLAYIN AYRINTILARI
Olay, 16 Kasım tarihinde saat 16.30 civarında Yenişehir Mahallesi'nde yaşandı. Yüzde 85 otizmli ve aynı zamanda epilepsi hastası olan 32 yaşındaki Ertuğrul Şenol, bisikletiyle dolaşırken bir fırının odunluğunu merak edip baktı. Bu durumu gören fırın çalışanı Y.D., Şenol'u zorla içeri alarak odunla darbettiği iddia ediliyor.

SAĞLIK DURUMU VE HUKUKİ SÜREÇ
Y.D.'nin, Şenol'un vücudunun çeşitli yerlerine vurduğu ve ardından onu iş yerinden dışarı attığı öne sürüldü. Olayın ardından sağlık ekipleri, Ertuğrul Şenol'u hastaneye kaldırdı. Burada kafasına 6 dikiş atılırken, kolu alçıya alındı. Şenol'un ailesi, şüpheli hakkında şikayette bulundu. Gözaltına alınan fırın çalışanı Y.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı




