Osmaniye'deki silahlı kavgada ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki silahlı kavgada ağır yaralanan 24 yaşındaki Ömer Eser, hastanede hayatını kaybetti.
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 24 yaşındaki Ömer Eser ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?
Edinilen bilgilere göre olay, dün akşam saatlerinde Düziçi ilçesi Merkez Mahallesi'nde yaşandı. İki grup arasında daha önceden mevcut olan bir husumet nedeniyle başlayan tartışma, hızla kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ömer Eser, silahla vurularak ağır yaralandı.
SAĞLIK EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Eser’e olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak, genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası jandarma ekipleri, kavgaya karıştığı değerlendirilen şüphelileri kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı.
- 07:12Trump'tan İran'a sert uyarı: 'Bedelini ödeyecekler!
- 07:03Kuraklığa karşı buzdan kuleler: Doğanın gücüyle su sorununa yaratıcı çözüm
- 06:53Kondyor Masifi'nde sır perdeleri aralanıyor: Bilim insanları dev yapının kökenini araştırıyor
- 06:43Güneşsiz gecelerde bile elektrik üretecek: 'Ay paneli' teknolojisiyle enerji devrimi yolda
- 06:33Ölen babasına dört yıl boyunca mesaj atan genç kadın, beklenmedik bir cevap aldı




