Osmangazili çocuklar, bursaspor maçında coşkuyla yer aldı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydının projesiyle, hayatında ilk kez maçı tribünden izleyen 100 çocuk, Bursasporun galibiyetiyle mutlu oldu.
Bursasporlu nesiller yetiştirmek amacıyla Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın tarafından başlatılan proje kapsamında, hayatında hiç maçı tribünden izlememiş 100 çocuk, Bursaspor maçına götürüldü.

ÇOCUKLAR MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ
Osmangazi İlçesinin Yunuseli ve Mehmet Akif Mahallerinden seçilen 100 çocuk, mahalle muhtarları eşliğinde Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumuna götürüldü. Bursaspor’un iç saha karşılaşmasında, Kahramanmaraşspor ile karşılaştığı maçı tribünden izleyen Osmangazili çocuklar, 90 dakika boyunca takımlarına tezahüratlarla destek verdi.

BURSASPORUN GALİBİYETİ MUTLULUK GETİRDİ
İlk kez bir Bursaspor maçını tribünden izleme fırsatı bulan çocuklar, büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadı. Yeşil beyazlılar sahadan 2-1lik galibiyetle ayrılınca, çocukların sevincinin katlandığı gözlemlendi. Hayatlarında ilk kez maç izlemek için stada geldiklerini belirten çocuklar, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür ederek, bu güzel projelerden dolayı kendisini tebrik ettiler.
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!
- 05:53İşçiler eylemde: Sözler tutulmadı, kıdem tazminatları ödenmedi
- 05:43Sazlıdere'de bilirkişi şoku: TOKİ inşaatları mevzuata aykırı mı?
- 05:35Donald Trump Jr. nadir element şirketi için Pentagon'dan dev kredi aldı





