Osmangazi Yüzme Şenliği'nde sporcular kupalarını heyecanla aldı

Osmangazi Yüzme Şenliği, çocukların heyecan dolu yarışları ve ödül töreni ile unutulmaz bir bayram deneyimi sundu. Dereceye giren sporcular kupalarını aldı.Osmangazi Yüzme Şenliği'nde sporcular kupalarını heyecanla aldı
Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği yüzme şenliğinde sporcuların heyecanını ve azmini ön plana çıkardı.

UNUTULMAZ BİR BAYRAM DENEYİMİ
Demirtaş Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, 11-12 yaş grubundan 144 sporcu katıldı. Üç gün süren organizasyonda, çocuklar 25 ve 50 metre serbest stil kategorilerinde yarışarak derece elde edebilmek için kıyasıya bir mücadele verdi. Sporcuların performansları ve ailelerin tribünlerdeki coşkusu, bayram ruhunu suya yansıttı.

KUPA VE MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU
Yarışmaların ardından, dereceye giren sporculara ödüllerini Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir takdim etti. Sporcuların aileleriyle birlikte yaşadığı gurur dolu anlar, etkinliğin duygusal anlarından birini oluşturdu. 50 metre serbest stil kategorisinde birinci olan Melih Tan, 25 metre serbest stil yarışında ise Arel Enginsever birinciliği elde etti. Diğer sporcular da başarılarıyla dikkat çekti.
- 20:44Salihli'de zeytin üreticilerine pamuklu biti uyarısı: Erken müdahale şart
- 20:35İslam Memiş'ten tüyler ürperten 'soygun' uyarısı: Yatırımcılar dikkat!
- 20:25Bursa'da freni patlayan vinç dereye uçtu, sürücü hayatını kaybetti
- 20:16Almanya'dan İran'a şaşırtan teklif: Yaptırımlar hafifler, ama 3 şart var!
- 20:06Bilecik'te ebeler haftası etkinliği: Sağlıkta kadın gücüne vurgu




