Osmangazi'de İngilizce Eğitimi: Happy Bus projesi kapsamında 5 yabancı öğrenci Osmangazili çocuklara İngilizce öğretiyor

Osmangazi Belediyesi ve AIESEC'in ortak projesi Happy Bus kapsamında, Tunus ve Romanya'dan 5 üniversite öğrencisi, 6 hafta boyunca Osmangazili çocuklara İngilizce eğitimi veriyor.Osmangazi'de İngilizce Eğitimi: Happy Bus projesi kapsamında 5 yabancı öğrenci Osmangazili çocuklara İngilizce öğretiyor
Osmangazi Belediyesi ve AIESEC iş birliğiyle hayata geçirilen Happy Bus projesi kapsamında Bursa'ya gelen yabancı üniversite öğrencileri, Osmangazili çocuklara İngilizce eğitimi veriyor.

ULUSLARARASI ÖĞRENME ORTAMLI
Tunus ve Romanya'dan 5 üniversite öğrencisi, 6 hafta boyunca Osmangazi'de kalarak Emek Yetenek Evi, Demirtaş Kültür Merkezi ve Soğanlı Kültür Merkezi'nde eğitimler gerçekleştiriyor. 21 ile 25 yaşları arasında değişen gönüllü eğitmenler, çocukların İngilizce öğrenme isteklerini büyük bir heyecanla karşılıyor. Çocuklar da yoğun bir ilgiyle eğitimlere katılım gösteriyor.

KÜLTÜREL DEĞİŞİM VE DİL ÖĞRENİMİ
Eğitmenler, yalnızca İngilizce öğretmekle kalmıyor; aynı zamanda farklı kültürleri, oyunları, aktiviteleri ve etkileşimli eğitimleri de Osmangazili çocuklarla paylaşıyor. Bu proje sayesinde çocuklar İngilizce bilgilerini ve konuşma becerilerini geliştirirken, farklı kültürleri de tanıma fırsatı buluyor. Proje hakkında bilgi veren eğitmenlerden Mohammed Amine Ben Taibi, Osmangazi'ye gelme amacının Osmangazili öğrencilere dil eğitimi vermek ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Ben Taibi, 'AIESEC değişim programı kapsamında buradayız. Amacımız, dil öğrenimini herkes için ulaşılabilir ve eğlenceli kılmak. İngilizce öğrenmek isteyen herkesi Happy Bus'la buluşmaya davet ediyoruz. Osmangazi'yi çok beğendik. Eğitimli insanların yaşadığı bir ilçe. İnsanlar çok misafirperver. İlçenin tarihi birçok noktasını gezme fırsatı bulduk. Bizleri çok güzel şekilde ağırladıkları için Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a ve belediye yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyorum.' dedi.
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü



