Osmaneli'de 19 Mayıs coşkusu dorukta

Osmaneli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, gençlerin sorumluluklarına dikkat çekti.Osmaneli'de 19 Mayıs coşkusu dorukta
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şener Öner'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

BAYRAĞIMIZIN ANLAMINI HATIRLATTI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden etkinlikte, Şener Öner yaptığı konuşmada, Türk gençliğinin, Türk istiklali ve Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi olduğunu vurguladı. Öner, 19 Mayıs'ın, milli egemenlik ilkesinin temelinin atıldığı gün olduğunu belirterek, gençlerin bu mirası yaşatmak için büyük sorumluluk taşıdığını ifade etti.

ÖDÜLLER VE GÖSTERİLER
Konuşmanın ardından, Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli gösteriler sundu. Ayrıca, ilçedeki okullar arası yarışmalarda ve spor müsabakalarında başarı elde eden öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüller verildi. Kutlamalara Kaymakam Abdüssamed Kılıç, Belediye Başkanı Bekir Torun ve diğer yetkililer katıldı.
- 15:56Kanatlı sektöründe hastalık riskini azaltma çabası: Biyogüvenlik masada
- 15:47Bilecikli sporcu Ecem Uygun, Türkiye Şampiyonası'nda çifte başarı elde etti
- 15:37114 yıllık dev kapanıyor: Coca-Cola'nın ikonik fabrikası tarihe karışıyor
- 15:27Mexico City, yer altına gömülme riskiyle karşı karşıya
- 15:17Unutulan kredi kartları cebinizi yakıyor: Aidat kabusu ve kredi notu depremi!




