Orman yangını şüphelisi: İYİ Parti bağlantısı ortaya çıktı

Bursa'da orman yangını çıkaran ve tutuklanan FETÖ'den ihraç edilen Ufuk Aytekin'in İYİ Parti Harmancık İlçe Başkanlığı'ndaki faaliyetleri ve parti üyeleriyle görüntüleri ortaya çıktı.
Bursa'nın Harmancık ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili olarak tutuklanan FETÖ'den ihraç edilen 30 yaşındaki Ufuk Aytekin'in İYİ Parti ile bağlantıları ortaya çıktı.

İYİ PARTİ İLE BAĞLANTILAR
Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonucunda Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Kasten Orman Yakma' suçundan tutuklanan Aytekin'in, İYİ Parti Harmancık İlçe Başkanlığı'nda seçim çalışmalarına katıldığı ve protokol üyeleriyle birlikte görüntülendiği belirtildi. Aytekin'in Gençlik Kolları toplantılarına katıldığı ve seçim sürecinde parti adına faaliyet gösterdiği iddia ediliyor. Sosyal medya hesabında da İYİ Parti Gençlik Kolları ibaresi yer alması dikkat çekti.
SORUŞTURMA GENİŞLİYOR
Aytekin'in FETÖ-PDY bağlantısı nedeniyle Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olayı tüm boyutlarıyla inceliyor. Şahsın telefonunun detaylı incelemesi de devam ediyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada; 'Bursa ilimizin Orhaneli ve Harmancık ilçeleri arasında bulunan mevkide çıkan orman yangınıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli şahıs, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince, ’Kasten Orman Yakma’ suçundan tutuklanmıştır. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca ’Kasten Orman Yakma’ suçundan başlatılan soruşturma, şüphelinin geçmişte FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle tüm boyutlarıyla titizlikle sürdürülmektedir.' dedi.
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı




