• satrroıad dörüm
YAŞAM
Yayınlanma : 21 Temmuz 2026 14:50

Orhangazi'yi yasa boğan kayıp: İş adamının 13 yaşındaki kızı lösemiye yenik düştü

Orhangazi'yi yasa boğan kayıp: İş adamının 13 yaşındaki kızı lösemiye yenik düştü
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde iş adamı Murat Güneri'nin 13 yaşındaki lösemi hastası kızı Eslem Melis Güneri, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Küçük Eslem'in vefatı ilçede büyük üzüntü yarattı.
Orhangazi'yi yasa boğan kayıp: İş adamının 13 yaşındaki kızı lösemiye yenik düştü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, iş adamı Murat Güneri'nin uzun süredir lösemi tedavisi gören 13 yaşındaki kızı Eslem Melis Güneri, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Küçük Eslem'in vefatı, tüm ilçede derin bir üzüntüye yol açtı.

Orhangazi\

UMUTLAR SÖNDÜ

Bir dönem Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası'nda yöneticilik yapmış olan iş adamı Murat Güneri ve eşi Kadriye Güneri'nin biricik kızları Eslem Melis Güneri, amansız hastalığa daha fazla direnemedi. Nisan ayında Eslem için geniş çaplı bir kan bağışı kampanyası düzenlenmiş, ancak tüm çabalara rağmen küçük Eslem, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisini sürdürürken hayata veda etti.

Orhangazi\

SON YOLCULUK

Kök hücre arayışının uzun süredir devam ettiği 13 yaşındaki Eslem Melis Güneri'nin ölümü, ailesini ve Orhangazi halkını yasa boğdu. Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde vefat eden Eslem Melis Güneri için dün öğle vakti Gazi Orhanbey Camii'nde cenaze namazı kılındı. Gözyaşları arasında toprağa verilen Eslem Melis, sevenlerinin hafızasında tatlı bir anı olarak kalacak.

Orhangazi\